Stuc- en pleisterwerk is meesterwerk en meesterwerk maakt 't verschil

Steeds meer mensen ontdekken hoe een vakkundig stukadoorsbedrijf de finishing touch kan geven aan een interieur dat soms zelfs letterlijk naadloos aansluit bij hun persoonlijke leefomstandigheden en wooneisen. Ze beseffen bovendien dat stuc- en pleisterwerk in feite een vorm van toegepaste kunst is waarvoor de nodige kennis, ervaring en het juiste gereedschap is vereist. Of het nu om een hedendaags appartement of een monumentaal pand gaat, spiegelglad afgewerkte wanden of ragfijn rococo-ornament, het is steeds de professionele stukadoor die het verschil kan maken.

Uniek vakmanschap op maat

Jordens J-P stukadoor is een jong stukadoorsbedrijf voor pleisterwerken bij nieuwbouw en verbouwing. Zaakvoerder Jean-Paul is eveneens gespecialiseerd in de vervaardiging van gipsornamenten, de plaatsing van stucwerk (sierlijsten), sierpleisters, gipsblokwanden, gipskartonwanden en plafonds. De beroepsbekwaamheid en regelmatige opleidingen staan daarvoor garant.

Jordens J-P stukadoor is een eenmanszaak waardoor het pleisterwerk met veel liefde en zorg wordt behandeld. Ook wat afspraken betreft, zit u bij Jordens J-P stukadoor goed, niet alleen omdat het een eenmanszaak is, maar omdat de werken ook nauwlettend worden opgevolgd. Ook ervaring speelt bij Jean-Paul een grote rol. Sinds 1984 zit hij in het vak van stukadoor, in 1993 startte hij een eigen stukadoorsbedrijf, en als lid van de beroepsvereniging van stukadoors en afbouwbedrijven volgt hij binnen en buiten deze beroepsvereniging regelmatig opleidingen.

Laat u overtuigen!

Bekijk enkele realisaties en laat u overtuigen van de kwaliteiten van Jean-Paul Jordens. Alle pleister- en stucwerken worden op meesterlijke wijze afgewerkt met veel oog voor detail.

Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Wilt u graag de mogelijkheden voor uw pleisterwerken bespreken?
Neem contact op via de contactpagina en Jean-Paul helpt u zeker verder.

Back to Top